L’Acadèmia premia a Pilar Perez Company

El pròxim 24 de Maig de 2016, a l’Auditori de l’Acadèmia de Ciències Mediques i de la Salut de Catalunya i Balears i dintre de l’acte de lliurament de premis i beques s’atorgarà el premi Carolina Meléndez a la Sra. Pilar Perez Company, membre des de fa molts anys de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, i destacant per la seva perseverança, esforç i dedicació durant molts anys al mon de Qualitat Assistencial.

ACADEMIA

Aquest premi està destinat a reconèixer la trajectòria professional i humana d’una Infermera i la seva candidatura ha estat proposada per membres de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria, considerant que és mereixedora d’aquest reconeixement per la seva trajectòria professional coma Infermera lligada a la mateixa evolució del concepte de Qualitat en l’àmbit assistencial, docent, investigador, d’assessoria i en la seva última etapa sobretot des de l’àmbit de la gestió de la Qualitat, en diferents Serveis de Salut en els àmbits nacional i internacional.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s