Nova convocatòria de beques

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial convoca 10 beques, per a 10 inscripcions en el XXXIII Congreso de la Sociedad Española de Calidad Asistencial que tindrà lloc a Burgos del 17 al 19 d’octubre de 2018.

REQUISITS I TERMINIS PRESENTACIÓ CANDIDATURES

Qui pot optar: Tots els socis actius que presentin, com a primer signant, una comunicació a l’esmentat Congrés i que no hagin demanat beca a la pròpia SECA.

Requisits: Cal enviar a sc.qualitat.assistencial@gmail.com, sol·licitud de participació, aportant el resum presentat, abans de les 24 hores del dia 3 d’agost de 2018. S’acceptaran tots els resums que s’hagin presentat a avaluació pel Comitè Científic del Congrés, i que hagin estat acceptats.

Procés: Un cop rebudes totes les sol·licituds, es procedirà a fer el sorteig el dia 4 d’agost de 2017 i es comunicaran els resultats als guanyadors el mateix dia, via correu electrònic.

Els guanyadors hauran de fer constar en el treball a presentar l’auspici de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.

Esperant que aquesta iniciativa pugui ser del vostre interès i amb la intenció de promoure la participació activa de la nostra Societat, rebeu cordials salutacions.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s