La SCQA s’adhereix al Dia Mundial de la Seguretat del Pacient que es celebra aquest 17 de setembre.

6314-who-patient-safety-day-fb-820x320px-enL’Organització Mundial de la Salut ha posat en marxa una campanya mundial per conscienciar sobre la seguretat dels pacients i instar professionals, pacients i organitzacions sanitàries a mostrar el seu compromís perquè l’atenció en salut sigui més segura, i preservar el dret que tenen els pacients a ser atesos per sistemes sanitaris segurs. Campanya OMS.

El tema escollit per la OMS és “Seguretat del pacient: una prioritat de salut mundial” i l’eslògan és “Defensem la seguretat del pacient”.

Existeix un dèficit de coneixement a l’hora d’entendre la magnitud del problema i els seus factors contribuents i causants. Aquest dia, és viscut com una oportunitat per posar en valor les activitats que es realitzen per garantir una atenció segura i fer-ne la màxima difusió, tant interna a com externament. Us animem a fer-ho

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s