Sobre el Blog

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA) posa en marxa un Blog amb l’objectiu de fomentar un punt de trobada on els professionals puguin compartir el coneixement, experiències, noticies relacionats amb l’àmbit de la qualitat amb el sentit més ampli de la paraula.

Des de la Junta de la SCQA observem  des de fa temps la dificultat dels nostres associats a participar en les activitats presencials. A pesar d’haver iniciat fa uns anys els QCATs, sessions presencials però amb un format més dinàmic, participatiu….però seguim pensant que necessitem alguna eina més ja que molts dels nostres socis viuen o treballen fora de Barcelona.

Per altra banda, les webs que disposem son molt rígides i no donen resposta a la necessitat de compartir el coneixement entre els professionals. D’aquestes circumstàncies i reflexions neix el Blog de la SCQA.

En aquest blog pot participar-hi tothom que cregui que pot aportar quelcom interessant, siguin socis o no de la societat. En l’apartat PARTICIPA hi trobareu les normes de publicació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s